Welkom bij het Stadshuisje 36

 

 Online boeking

 

De woning is een schattig knus huisje met een pittoreske tuin in het hartje van Hasselt. Het werd door ons gerestaureerd, gedecoreerd en voorzien van de nodige luxe. Hier zal je zeker even de tijd kunnen vergeten en tot rust komen.

Hasselt

 

Hasselt is gelegen op de scheiding van HasseltKempen en Haspengouw zodat een fietstocht in de omgeving je verschillende landschappen laat ontdekken. Zo kun je holle wegen, weilanden, heidelandschappen, natuurparken, bijriviertjes van de Demer, vierkantshoeven, kastelen enz.. tegenkomen.

 

Op de terrasjes in het centrum van Hasselt zal elke levensgenieter op zijn wenken bediend worden. Voor elke rechtgeaarde Bourgondiër is Hasselt de "place to be". Steden zoals Tongeren, Maaseik, Maastricht, Aken of Luik zijn vanuit Hasselt gemakkelijk bereikbaar en zeker een bezoekje waard.

 Vergunning sterren nieuw

Erkenning


De vakantiewoning is vergund door Toerisme Vlaanderen en kreeg een comfortclassificatie van 4 sterren

 

 


 

Wist je dat Hasselt:

  • de vierde winkelstad van België is!
  • een uitstekende winkelmix biedt van meer dan 600 gerenommeerde handelszaken en bekende ketenwinkels binnen een straal van slechts 800 meter!
  • een uitstekende reputatie en een onovertroffen aanbod heeft aan horecazaken met meer dan 3500 terrasplaatsen!
  • goed bereikbaar is met openbaar-en privé vervoer!reeds eerder de titel van gezelligste en properste stad in Vlaanderen veroverde!
  • ook als evenementenstad een absolute aanrader is!