Vergeet tijdens de maaltijd zeker niet te genieten van het prachtige uitzicht op de tuin.

Keuken & Zithoek


In de keuken vind je alles terug om naar hartenlust heerlijk te kokkerellen. De basiskruiden en olijfolie mag je vrij gebruiken. En ook hand- en vaatdoeken en afwasmiddel staan al voor je klaar. Vergeet tijdens de maaltijd zeker niet te genieten van het prachtige uitzicht op de tuin.

De knusse zithoek leent zich helemaal om lekker te chillen. Je kunt er ontspannen wat tv-kijken (flatscreen) of luisteren naar je lievelingsmuziek op de radio of via de cd-speler. Alles staat voor je klaar. Het huisje beschikt over een gratis wifiverbinding. Of leef je liever unplugged? Dan liggen er leuke gezelschapspellen en ontspannend leesvoer voor je klaar.

Slaapkamers & badkamers


De zuidelijk gelegen slaapkamers hebben airco. Het stadshuisje beschikt over twee badkamers. De douchegel, shampoo, handzeep, tissues en het toiletpapier mag je naar believen gebruiken.

Het Stadshuisje beschikt over twee toiletruimten.

Wil je je verblijf invulling geven? Ben je nieuwsgierig naar wat Hasselt en omgeving je te bieden hebben? In de hal vind je heel wat folders en brochures zodat je zelf je planning kunt maken. Maar natuurlijk is Mady altijd stand-by. Ze helpt je graag met raad en daad.

Maar natuurlijk is Mady altijd stand-by. Ze helpt je graag met raad en daad.